HTML

Alázz meg

a leírhatatlan leírása

Friss topikok

  • bruklandersz: óriási:) (2014.03.30. 11:29) Riesenbrau: a gagyisörök kis hercege
  • pif: hihetetlen, hogy csak 30-40 Ft-tal kellene többet fizetni, és azért már sört is kapni... ha egy s... (2011.04.05. 19:50) A homeless ízű sör
  • Idi Admin Dada: Sajnos konkrét tippem nincs, eltűnt a Mester, de aluljárókban tessék próbálkozni. Minden pénzt meg... (2010.01.11. 00:06) A Mester

Linkblog

Kozel Svĕtlý: a kőbányai cseh remek

2007.08.17. 19:23 Idi Admin Dada

Vagyis inkább rettenet. Ott kezdődik, hogy a Dreher Művek gyártja, tehát csehet csak akkor lát, ha a buta Jarosláv megveszi. Őszinte sajnálatunkra olyan is.

Bazi nagy habzással indít, ha a dobozból pohárba mered önteni, és persze pár perc alatt összeesik az a valami a tetején.

A  szagáról ne beszéljünk, ha kedves az életünk mert bár előszörre nincs neki, de amikor elfogy a dobozból a lé, és helyét a párolgó sör tölti ki, amitől végre megérezzük: valami borzalom. Álmatlan éjszakákat okozó sósavas görényondó, vagy valami efféle.

Meg íze se nagyon van, csak valami diabetikus pisibe kevert édeskés esti hangulat fut át a nyelved felett, alattomos, a szádban keserű, a torkodban ultrás utóízzel, ami annyira kiszárítja a nyelvedet meg a szádat, hogy már nem is érdekel semmi, csak hogy végre vége legyen. Hatalmas plusz pont, hogy hamar elmúlik, ezt azért írjuk a javára. A büff elviselhetőnek indul, aztán István-napi gyomormosásokat tud idézni, már persze annak, akinek bejátszott ilyesmi, vagyis mi csak tippeltünk.

Vagy mégse?

Alkohol: 4,0%

Verdikt: 3/10

Ára 130-200 HUF között van rablótól és Auchan-akciótól függően.

Szólj hozzá!

Címkék: gagyi mű cseh dreher művek

A bejegyzés trackback címe:

https://alazzmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr66142638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása