HTML

Alázz meg

a leírhatatlan leírása

Friss topikok

  • bruklandersz: óriási:) (2014.03.30. 11:29) Riesenbrau: a gagyisörök kis hercege
  • pif: hihetetlen, hogy csak 30-40 Ft-tal kellene többet fizetni, és azért már sört is kapni... ha egy s... (2011.04.05. 19:50) A homeless ízű sör
  • Idi Admin Dada: Sajnos konkrét tippem nincs, eltűnt a Mester, de aluljárókban tessék próbálkozni. Minden pénzt meg... (2010.01.11. 00:06) A Mester

Linkblog

A Mester

2007.10.10. 18:12 Idi Admin Dada

Leicht und harmonisch

Haladó műsör-recenzens kibontása előtt megsimogatja ezt a jellegzetes barna dobozt, amelyen a fenti felirat ékeskedik, majd valamiféle kendővel gyengéden letörli a tetejét, hogy ne zavarják a szállítás közben rátapadt egyéb ízek a kóstolásban. Bontás után náthásan enyhén sörszagú, kifújt orrot odatartva a pohárból acélíz kopogtat, míg dobozból ugyanaz, csak egy háromhetes vízihulla aromaanyagaival dúsítva.

Ha dobozból iszod, alapíze nem üt akkorát, de az az utóíz mindenért kárpótolja az egyszeri mazochistát. Konkrétan leírhatatlan. A mocsári szörny köpete lehet ilyen: csipetnyi tőzeg, pár löb vasoxid, és elképzetlehetlen mennyiségű valami, amiről nem tudjuk, hogy mi, de borzalmas. Az én tippem a poshadó cementbánya, de az is messze áll a valóságtól; amíg nem kóstoltad, sejtelmed sincs, sörnek nevezett tárgy mire képes.

Elővettük a poharat, kitöltöttük, és háhá, meglett a fémes íz oka: habzik, mint kültelki képviselő szája, amikor vagyongyarapodásáról kérdezik. Az ízéről továbbra is csak annyit tudunk, hogy valami rendkívül nincs rendben vele. Ugyan valami nagyon vizes sörszerűségnek indul, ám a lenyelés pillanatában a Mester úgy odabasz, mint a Klicskó fivérek együtt. Az utóíz kellemes szokása, hogy időnként elfelejted, hogy van, de amint csinálsz valamit a szájszerveddel, a semmiből újra támad. Eleinte azt hittük, nem tart sokáig az utóíze, de azért negyedóra múlva is jelentkezett még, hogy ne feledjük, ő ott van. Ha elillant a pohárból a széndioxid, az alapízt kitevő szénsav hiányában azonnal a mellékíz demoralizálja a lelkes felfedezőt. A más szörnyűségeknél a nehézlovasság szerepét betöltő jellegzetes tőzeges alapíz a Mesternél csak a könnyűgyalogság feledhető szerepét tölti el. Bevalljuk őszintén, készültünk mi hasonlatokkal az utóízről, de buktuk: ilyen íz márpedig nincs.

A büfi jellegtelen, de rémes, egyikünk szerint egy aliennek lehet ilyen szájszaga, ha előtte megevett egy már félig elrohadt predatort, vagy fordítva.

A csúcs dobozból fogyasztva, majd utána rögvest egy slukk dohányfüst. Így élvezve jöttünk rá, hogy a gyártók kegyelemből nem terveztek hozzá félórás utóízt, mert az már maradandó agykárosodást okozott volna még a hozzánk hasonló edzett recenzenseknek is. Pláne, hogy tíz perc után kíméletlenül kiszárítja a szájat.

Megtörten be kell vallanunk, ez a csoda nem abban a ligában játszik, mint bármelyik életünkben kóstol műsör, ha ez a bajnokok ligája akkor az eddig második helyezett Riesenbrau és a szintén klasszis Bernstein valahol a BLASZ kettőben evickél, reménytelenül.

Egy biztos. Még csak nem is emlékeztet sörre. Összes elsőre sörszerűnek érzett tulajdonságát a sajnálat nélkül adagolt széndioxidtól nyeri.

Alkohol: 3,0%

Verdikt: 0,5/10 (nincs elég sokáig mellékíze)

Ára 100-140 HUF körül, pedig annyiért már valami sörszerűséget is lehetne venni.

2 komment

Címkék: a mester

A bejegyzés trackback címe:

https://alazzmeg.blog.hu/api/trackback/id/tr61192533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

armando_otchoa · http://www.csakajosor.hu 2010.01.08. 15:48:01

Hello! Kérlek, adjatok tippet is, hol lehet kapni ezeket a gyöngyszemeket!!!! vinném fel őket a ratebeer.com-ra, s szépen leírnám a véleményemet is ezekről a csodákról....

Idi Admin Dada 2010.01.11. 00:06:57

Sajnos konkrét tippem nincs, eltűnt a Mester, de aluljárókban tessék próbálkozni. Minden pénzt megér!
süti beállítások módosítása